maandag 12 maart 2012

Op veler verzoek..

Op veler verzoek ben ik weer eens achter het toetsenbord gekropen.
Want waar bleven die blogs nou?!

Het gaat al een tijdje zo goed allemaal dat ik er helemaal niet bij stil stond!
Maar waarom zou je alleen bloggen als er iets tegen zit?
Goed nieuws is toch ook zeker het delen waard!
Het feit dat dingen steeds gemakkelijker gaan thuis, ik meer energie en zin heb in de dagen! Dat het met Hayden ook steeds beter gaat en we met zijn 3en steeds meer op elkaar ingespeeld raken. Ja ik zeg "proost!".
Vorige week ben ik wezen dineren met de "bollen-buiken-club". Het zwangerschapsclubje van de zwangerschapscursus, maar dan nu zonder de bolle buiken, en zoals 1 mama zei, "holle builen" haha!
Wat heerlijk om met anderen te kletsen die precies hetzelfde meemaken als jij! hjet ging de hele avond over baby's, werk, baby's, huis, baby's, leuke uitstapjes, baby's, vervoer en hoe vervoer je baby's en al hun spullen! En dat al mijn zorgen en gedachten normaal zijn en ik het stiekem helemaal zo slecht nog niet doe als mama. Want dat is toch wel je grootste zorg! En stiekem voel je je schuldig dat je het heeeeeerlijk vind om even kindloos aan het werk te zijn of weg met vriendinnen en even geen mama hoeft te zijn. Maar waarom zou je je schuldig voelen?! ALLE mama's hebben dat! haha..
Ach, er is zoveel dat ik geleerd heb in deze kleine 7 maanden dat ik mama ben, en er is nog zoveel te leren! en ik ga geheid fouten maken, maar gelukkig mag dat en ben ik niet de enige..

Ze zeggen wel eens, je moet eerst van jezelf houden voor je van een ander kan houden.
Nou, neem een kind. Hij is een deel van jou, en er is niets waar je ooit meer van zal houden!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten