zondag 27 november 2011

A piece of my life

En toen was er weer een week voorbij!
Voor mij eindigd de week zondag, en is maandag weer een verse start.
En wat een week..
Elke dag maak je weer wat mee waarvan je denkt, oh, dat moet ik op mijn blog delen!
Maar als puntje bij paaltje komt, ben je de meeste dingen al weer vergeten.
Gelukkig zijn er wel een aantal dingen die ik heb onthouden ;)
en met mijn schrijfstijl, vul ik daar een heel boek mee!

Van de week stond ik bij de opticiën, want helaas moest ik er ook maar aan gaan geloven,
ik heb een bril nodig! En na heel wat kijken, had ik een bril gevonden. Of eigelijk twee, want de tweede kreeg je gratis. Toen moesten mijn ogen gemeten worden. Oke, dat kon dus niet per direct want ze zaten de komende twee weken (!!!) vol geboekt! maar, aangezien ik woensdags vrij ben, zou ze me bellen als ze een gaatje hadden.
Dus woensdagmorgen, toen ik heerlijk mocht en kon uitslapen, belde ze om 9u dat ze om 11.30u een plekje vrij hadden. Dus met het hele hebben en houden, leroy, ik en hayden naar de opticien. Waar ik uiteindelijk om 12.10u geholpen werd! nou, daar maak je dus een afspraak voor.. Normaal heb ik er wel begrip voor, maar moet je eens in een drukke winkel wachten met een chagerijjnige baby, die niet houd van wachten en stil staan. Gelukkig is daar leroy, de redder in nood die heel lief rondjes bleef lopen met hayden.
Dan moet je dus zo'n klein donker kamertje in, met een man die zichzelf echt op en top grappig vind, en grapjes blijft maken waar je echt geen idee van heb en zijn hele geschiedenis bij zijn vorige (concurerende) werkgever krijgt te horen.. nu snapte ik ook waarom het allemaal zo uitgelopen was.
1 bril mocht ik de volgende dag halen want de glazen waren op voorraad, en over de ander zou ik gebeld worden.

Dus ik de volgende dag braaf naar de opticien, bril halen. Wachten, wachten, wachten..
staat daar een buitenlandse jongen van een jaar om 12, met zo'n beginnend donzen snorretje, midden in de winkel voor de spiegel het tandplak van zijn tanden te schrapen en daarna zijn nagels af te kluiven.. GADVER!!!
Ik vind een vies gebit zo ranzig!! ik heb liever een stinkend iemand dan moeten praten met iemand met vieze, gele, vol tandplak en slijmige tanden!!!
Gelukkig mocht ik gelijk weg.

(hier ik, op de brakke zondag, met mijn bril)

Om van de hak op de tak te springen, zat ik van de week met leroy op de bank, en ik weet niet hoe we erop kwamen, maar we hadden het over MILFS. Misschien dat je het nog weet, maar voor degene die het niet weten; De term milf is bekend geworden in de film american pie. MILF staat voor Mother I'd Like to Fuck. En als ik denk aan een milf, denk ik aan een 40 plusser, in te strakke kleren, met te veel make-up en hoog getoupeerd haar. Iets waaar ik absoluut niet mee geassocieerd zou willen worden!
Maar leroy, nuchterheid hetzelve, herrinderde me even aan de letterlijke vertaling en dat iedere "moeder" die aantrekkelijk is dat dus kunt zijn. En ik dus ook..
Domper!

En dan om af te sluiten een snoezig verhaaltje van de liefde van mijn leven.

Onze zoon is gek op Ijoor. Je weet wel, dat sullige ezeltje van winnie de pooh. Toevallig ook mama's favoriet, maar dat is ook echt puur toeval!
Hayden heeft voor zijn geboorte een grote ijoor knuffel van zo'n 50 cm hoog, gekregen. En deze staat op zijn kast op zijn kamer. En elke keer als we er met hem langs liepen begon hij te lachen naar ijoor! zo snoezig! En het was ook echt specifiek die knuffel! Want ook als we hem voor hem hielden, deed hij het. En later begon hij zelfs tegen ijoor te brabbelen, hele verhalen! Zo schattig!
Dus wij een kleine ijoor gezocht en gekocht. Want probeer die grote maar eens in de wagen te leggen, of in het bedje.. haha..
En ja hoor, ook deze mini ijoor valt in de smaak! Kletsmajoor.. hij pakte hem gelijk en begon alweer verhalen te vertellen aan de trouwe ijoor.
Ik geloof dat hayden een nieuw vriendje heeft uitgekozen.

(hier Hayden met zijn grote en (nieuwe) kleine Ijoor)
Grappig he, dat zo'n baby dat zelf bepaald.
Zo klein, maar echt een individu met een eigen persoolijkheid en karakter.
Zoals vandaag was er geen weg met hem te bezeilen!
hij was humeurig, niks was goed nen kon alleen maar huilen en gillen!
Toen we hem meenamen in de auto voor een kleine aankoop op het winkelcentrum, was hij stil. En tijdens de rit naar huis viel hij is slaap. Toen heeftie van 3uur tot 7u geslapen! wat echt uitzonderlijk is voor onze baby, aangezien die van begin af aan bijna niet slaapt. en tegenwoordig maar een half uurtje en als je heeln  veel geluk hebt, een uurtje overdags.
Dus hij was gewoon heel erg moe. Net als mama, want ik ben vandaag nergens voor in!

Wil lekker op de bank hangen.
Wat ik nu dus ook lekker doe, voetjes omhoog, thee erbij, met liefde gemaakt door leroy en lekker tv kijken.

Life can be so good!
bless u.. xxx


Oh, en graag jullie reactie!
Ben zo benieuwd!
En zo weet ik dat jullie het gelezen hebben ;) hihi

2 opmerkingen: